References

Rudolph Wilson

Rudolph Wilson inholland

Lecturer International Business & Management

quoteRaymond is a professional with broad experience in the field of Marketing. He is passionate and dedicated in transferring his knowledge in a motivating way. Raymond demonstrates to be an approachable and no-nonsense marketing-specialist. A practical and solution-driven person.”

Jeroen van Netten

Jeroen van Netten Rhinoz Marketing Creations

Online marketingcommunicatie-specialist

quoteRaymond is een gedreven marketingspecialist die denkt en werkt vanuit marketingstrategische uitgangspunten in combinatie met effectieve online oplossingen. Hij zet dus techniek bij o.a. zoekmachine-optimalisatie, social media en online adverteren (Google AdWords) in als middel en ziet die inzet niet als doel. Kortom, Raymond is pragmatisch en resultaatgericht en het is heel prettig samenwerken met hem.”

Jan Nauwelaerts de Agé

Jan Nauwelaerts de Agé Ipacs Technisch Rubber

Technisch rubber specialist / eigenaar

quoteIk ken Raymond al geruime tijd en heb recent besloten van zijn diensten gebruik te maken. Raymond is een gedreven persoon, wat “erger” is geworden sinds hij zijn eigen marketingbureau is begonnen. Hij weet in lekentaal goed uit te leggen waar hij precies mee bezig is, op deze manier blijf je goed op de hoogte. Ook zijn kennis van de huidige stand van zaken is erg goed.”

Hugo Nijssen

Hugo Nijssen Nijssen SAI

Strategisch Adviseur Leiderschap

quoteRaymond Veldkamp heeft een bijzonder goed inzicht in de inzet en samenhang van het gebruik van sociale media in organisaties. Hoe kom je tot het beste effect van je boodschap als bedrijf? Ieder bedrijf is meer en meer afhankelijk van een goede media strategie voor alle belanghebbenden, intern en extern. Raymond weet op een duidelijke manier over te brengen hoe je het beste een media matrix kunt gebruiken en in kunt zetten.”

David van den Brandt

David van den Brandt DVDB Teksten

Tekstschrijver / eigenaar

quoteMijn ervaringen met Raymond Veldkamp en Tows Marketing zijn buitengewoon positief. Niet al te lang geleden ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen. Mijn website is voor het succes van mijn bedrijf vanzelfsprekend van essentieel belang. Raymond heeft er eigenhandig voor gezorgd dat mijn website er binnen afzienbare tijd fantastisch uitzag. Omdat Raymond vastbesloten was mijn ideeën omtrent mijn website tot in elk detail te realiseren heb ik gedurende het gehele bouwproces veelvuldig contact met hem gehad. Elke pagina werd zorgvuldig door hem nagekeken en eventuele aanpassingen werden vaak direct uitgevoerd. Zelfs in het weekend ontving ik mailtjes met suggesties en ideeën die tot de verbetering van mijn website zouden leiden. Raymond heeft mij middels zijn expertise en scherpte duidelijk laten zien het succes van zijn klanten zeer serieus te nemen. Het mag dan ook duidelijk zijn dat ik eventuele opdrachten in de toekomst zonder enige aarzeling aan Raymond zal toevertrouwen.”

referenties